technisch personeel

DSN Personeel

Wij zijn als uitzendorganisatie gespecialiseerd in de sectoren Techniek, Bouw en de Groenvoorziening. Zowel operationele als administratieve vacatures binnen deze sectoren worden door ons ingevuld.

Persoonlijk en ondernemend

DSN Personeel is een persoonlijk en ondernemend uitzendbureau. Wij gaan actief aan de slag voor opdrachtgevers en werkzoekenden en kijken hierbij verder dan de inhoud van een cv of vacature.

Ons doel? Het realiseren van de ideale match voor onze kandidaten en opdrachtgevers. Deze actieve manier van werken maakt dat werkzoekenden ons kantoor in Heerenveen goed weten te vinden.

Ervaring en netwerk

DSN Personeel zet zijn ervaring en netwerk graag in om werkgevers en werkzoekenden te adviseren en te begeleiden bij de uitdagingen op het gebied van werk en personeel. Wij hebben veel ervaring in het succesvol bemiddelen van werkzoekenden en beschikken over een groot netwerk met beschikbare kandidaten. Opdrachtgevers merken dat vacatures snel en vakkundig worden ingevuld.

Dirk Sieds Nolles

Na ruim 15 jaar bij diverse landelijk opererende uitzendorganisaties te hebben gewerkt is Dirk Sieds Nolles in 2019 gestart met DSN Personeel.

Op zoek naar die ideale baan of vakbekwaam personeel? Even de tijd nemen om te sparren over je doelstellingen en uitdagingen op werkgebied? Neem contact met mij op. Ik kijk ernaar uit om persoonlijk kennis te maken!

Dirk Sieds Nolles

Direct
Contact

Neem contact op voor het maken van een afspraak en maak kennis met een ondernemende en persoonlijke aanpak van personeelsbemiddeling.

Menu